Nieuwe Dieren Nooitgedacht, Nooitgedacht

8 bezoekers hebben een review geplaatst en 9 personen hebben een stem uitgebracht voor Nieuwe Dieren Nooitgedacht.

Nieuwe Dieren Nooitgedacht

Borgerderstraat 1
9449 PA Nooitgedacht
Drenthe, Nederland

Telefoon: +31 (0)6-27533676


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen

Soorten dieren: Honden, Katten
Service: Dagopvang, Hondentrainingen

Openingstijden:


Uitsluitend op afspraak

Reviews:

Totaal aantal reviews:
8
Gemiddelde score:
7.0
Algemene Indruk:
7.6
Klantvriendelijkheid:
6.6
Diervriendelijkheid:
7.2
Indruk binnenverblijf:
6.5
Indruk buitenverblijf:
8.0
Hygiëne‎:
6.1
Ligging:
8.4
Prijs/Kwaliteit:
5.9
Plaats een review

3.7
Algemene Indruk:5.6
Klantvriendelijkheid:1.4
Diervriendelijkheid:1.5
Indruk buitenverblijf:6.7
Ligging:5.7
Prijs/Kwaliteit:1.1

Review geplaatst door

, Periode: Januari 2022
Erik den Bak
Wij hebben 2 honden geadopteerd uit Portugal. Beide honden hebben een verleden en zijn wat angstig. Bij de één uit zich dat in reactief gedrag en bij de andere in angstig teruggetrokken gedrag. Wij hebben een goede ervaring van een opvang in Ten Post. Maar om geografische redenen zijn we verder gaan zoeken. Via de website van de opvang "nieuwe dieren" kregen we een goede indruk. Dat de reactieve hond wat fel kan zijn heb ik telefonisch met de eigenaar besproken. Dus hadden we afgestemd om wat eerder te komen om de gelegenheid te geven dat de honden wat meer ruimte te geven om wat te wennen. We waren onderweg naar een bezoek bij vrienden, mijn vrouw en ik en onze 2 kinderen. Bij aankomst kwam een mevrouw naar buiten . We werden we niet begroet. Het was voor ons onduidelijk of dit de eigenaresse was of iemand die werkzaam was bij de hondenopvang. Maar zij liep doelgericht naar een kantoortje op weg naar iets. Er werd geen verbinding gemaakt. Wij liepen dus door om ons binnen ergens te melden. De eerder benoemde mevrouw gaf aan nee u moet hierheen. Hieruit concludeerden we "oh zij is voor ons naar buiten gekomen". Voor ons gevoel werden we een kantoortje ingeloodsd en werd er een inschrijfformulier voor ons gepresenteerd. Uiteindelijk heb ik me voorgesteld met mijn voornaam in de hoop een opening te creëren. Daarop antwoordde mevrouw : "en ik ben Sonja". En vervolgens "het zijn reuen zie ik, wil je ze niet laten plassen". "Ze komen uit Portugal toch?¨. Dat was het zoń beetje. Er was verder geen ruimte om wat zaken over de honden uit te wisselen. Daarop gaf ik aan dat zoals ook voorbesproken één van de honden reactief kan zijn. Vervolgens droegen we de honden over aan de mevrouw waarvan we intussen begrepen dat dit dus Sonja moest zijn. Meteen kreeg de reactieve hond een kort streng commanda in de trant van " en nu stil". Daarop zijn we vertrokken voor onze afspraak. Toen we terugkwamen was de eigenaar er. Die zich overigens ook niet voorstelde. En die gaf meteen aan dat beide honden erg reactief waren. Tja dat hadden we immers ook voorbesproken? Het kopje op de website "dierencommunicatie" geeft de indruk dat er veel ervaring is met honden met een gedragsissue. Daar hebben wij niets van gemerkt. We hadden goeie hoop dat er wellicht op het gebied van het aanpakken van het reactief gedrag van onze hond hulp geboden kon worden. En we zochten ook opvang voor de zomervakantie. Kortom, onze verwachting is omgeslagen in een teleurstelling. We kregen de binnenverblijven overigens niet te zien. We lieten onze honden achter met een onbestemd gevoel. Zou het gaan om een hond die goed gesocialeerd is zou dit wellicht een prima adres zijn. We kregen overigens nog wel de tip voor een ander adres met meer specialise op het gebied van reactief gedrag. Maar zoals ik hierboven ook aangaf is dat wel bijzonder. Immers op de website wordt de indruk gewekt dat er bij nieuwe dieren dit specialsme ook aanwezig is.
Was deze review nuttig? +1

2.3
Algemene Indruk:2.4
Klantvriendelijkheid:1.0
Diervriendelijkheid:1.1
Indruk binnenverblijf:2.5
Indruk buitenverblijf:2.5
Hygiëne‎:1.1
Ligging:5.9
Prijs/Kwaliteit:1.5

Review geplaatst door

Orpa S
Betreft een intake. Nog nooit zo een onvriendelijke bejegening gehad. Zowel naar mijn zoontje van 8, als naar ons hondje als naar mij. Ik zou er mijn goudvis nog niet naartoe brengen. Dit heb ik de intaker overigens ook aangegeven.
Reactie van Nieuwe Dieren Nooitgedacht:
Zoals ook in het gesprek aangegeven gun ik uw gehandicapte zoon natuurlijk een hond. Hoe hij echter met de hond omgaat is regelrechte dierenmishandeling.
In het begin van het gesprek wacht ik de situatie even af, maar op een gegeven moment ga ik daar toch iets van vinden en zeggen.
Het plezier van uw zoon mag natuurlijk nooit ten koste gaan van het welzijn van een hond.
Was deze review nuttig? 0

9.6
Algemene Indruk:9.6
Klantvriendelijkheid:9.5
Diervriendelijkheid:9.7
Indruk binnenverblijf:9.3
Indruk buitenverblijf:9.6
Hygiëne‎:9.5
Ligging:9.8
Prijs/Kwaliteit:9.8

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2020
Rowena Van Dobbenburgh
Wij hebben met onze hond Noah puppy cursus gevolgd bij Ed en Sonja. Wij zijn goed begeleid en hebben veel aan de tips gehad. Noah ging met plezier heen.
Ook privé les gehad van Ed. Wij hebben erg veel gehad aan de tips en hulp. Ook veranderd van brokken omdat Noah slecht at. Is 3 weken 400 gram gegroeid.
Ze hebben veel kennis. Houden zich aan afspraken. En als we hulp nodig zijn of vragen hebben staan ze klaar. Wij laten onze hond met een gerust hart achter als wij een dag weg gaan.
Was deze review nuttig? 0

5.6
Algemene Indruk:5.0
Klantvriendelijkheid:3.0
Diervriendelijkheid:7.0
Indruk binnenverblijf:6.0
Indruk buitenverblijf:7.0
Hygiëne‎:5.0
Ligging:7.0
Prijs/Kwaliteit:5.0

Review geplaatst door

, Periode: Juni 2019
Monique Van leeuwen
Wanneer deze beste mensen net zoveel aandacht geven aan de interne communicatie als aan de honden, kan het nog wat worden... Wat je met meneer afgesproken hebt, wordt door mevrouw weerlegd en veranderd.
Gevolg: in de drukste periode van het jaar geen opvang voor je hond!
Dit wordt dan afgedaan met de woorden: 'Wat vervelend'
SLECHT.
Was deze review nuttig? 0

6.6
Algemene Indruk:9.9
Klantvriendelijkheid:9.9
Diervriendelijkheid:9.6
Indruk binnenverblijf:1.1
Indruk buitenverblijf:9.8
Hygiëne‎:1.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:1.2

Review geplaatst door

, Periode: September 2018
Kiri
De “proefdag” verliep goed en Kiri mocht komen. Ze heeft het super gedaan. Fijn dat de honden niet in aparte hokken zitten, maar in groepen bij elkaar.
Ze gaat daar zeker nog meer logeren als dat nodig is.
Was deze review nuttig? 0

9.4
Algemene Indruk:9.9
Klantvriendelijkheid:9.7
Diervriendelijkheid:9.6
Indruk binnenverblijf:8.6
Indruk buitenverblijf:9.6
Hygiëne‎:8.4
Ligging:9.8
Prijs/Kwaliteit:9.7

Review geplaatst door

anoniem
Onze hond ( een weimaranerpup) gaat nu een paar maanden elke week een dag hier heen. En het bevalt ons ( en haar!) heel goed, Sonja is heel begaan met de dieren, weet wat ze nodig hebben. En wij vinden het fijn dat Zara zich ook kan ontwikkelen in een omgeving met andere honden ( ook pups), een heerlijk terrein hebben ze daar!
Was deze review nuttig? +1
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Andere pensions in de buurt van Nooitgedacht