te weinig beoordelingen
Poezenpension Queri, Oostwold

Op dit moment heeft nog maar één bezoeker een review geplaatst voor dit pension, ben jij de volgende?

De vakantieopvang is een dienst van stichting Queri, voor het bevorderen van het welzijn van kwetsbare mensen en kwetsbare dieren.

De opvang is gespecialiseerd in de zorg voor oude katten en katten met een chronische kwaal en/of handicap. Ook katten die gedragsproblemen hebben door een emotioneel trauma mogen hier een rustige vakantie doorbrengen.

De poezen krijgen ieder hun eigen binnen-en buitenverblijf. Alles helemaal ingericht op de natuurlijke behoeftes van een kat. Hun privé-tuintje met gras en poesvriendelijke planten beschikt over een huisje met zonnedak om heerlijk te zonnen of in te schuilen als het regent. De poezen hebben direkte toegang tot een overkapte binnenruimte, voorzien van grastapijt, speelgoed, krabmeubels én een stoel om op de schoot van de verzorger te kunnen zitten!

Voor de extra oude katten en katten die speciale zorg behoeven zijn er twee comfortabele poezenkamers met een inrichting die ook geschikt is voor poezen met een lichamelijke handicap.De verzorging is intensief, veel aandacht, borstelen, kammen, zachte muziek, bescherming tegen felle zon en hitte. Voor de wintermaanden zijn er een aantal verwarmde ruimtes beschikbaar.

Wij zorgen voor poezen die medicijnen en/of dieetvoer nodig hebben. De dieetvoeding en medicatie neemt u zelf mee, alsmede een lijstje met de instructies aangaande dosering, tijdstippen en voeding.

Katten van dezelfde eigenaar kunnen een verblijf delen, we geven korting vanaf 2 poezen van dezelfde eigenaar en voor periodes langer dan 3 weken.

Poezenpension Queri

Gavelaan 7
9828 PK Oostwold
Groningen, Nederland

Telefoon: +31 (0)50-8504929
Bgg: +31 (0)6-51032513
KvK: 58382828


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen


Soorten dieren: Katten, Konijnen, Knaagdieren
Service: Dagopvang, Haal- en brengservice, Asiel

Openingstijden:


Openingstijden zijn uitsluitend op afspraak tussen 10.00 en 18.00 uur. Halen en brengen van dieren op afspraak. Langdurig pension is mogelijk.

Reviews:

Totaal aantal reviews:
1
Gemiddelde score:
8.9
Algemene Indruk:
8.1
Klantvriendelijkheid:
10.0
Diervriendelijkheid:
10.0
Indruk binnenverblijf:
8.0
Indruk buitenverblijf:
9.1
Hygiëne‎:
7.9
Ligging:
8.1
Prijs/Kwaliteit:
10.0
Plaats een review

8.9
Algemene Indruk:8.1
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:8.0
Indruk buitenverblijf:9.1
Hygiëne‎:7.9
Ligging:8.1
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

Edith
We komen al járen bij Queri met onze kat en zijn super blij hiermee!! Veel persoonlijke aandacht voor de dieren, kundig met het omgaan van dieren met een "gebruiksaanwijzing". Met een gerust hart gaan we op vakantie en krijgen bij thuiskomst een tevreden kat terug die volop aandacht heeft gehad middels spelen, vachtverzorging, goed eten etc.
Was deze review nuttig? +1
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Oostwold