Hondenpension de Rimpelaar, Molenschot

19 bezoekers hebben een review geplaatst en 93 personen hebben een stem uitgebracht voor Hondenpension de Rimpelaar.

Hondenpension de Rimpelaar

Rimpelaar 28
5124 RB Molenschot
Noord-Brabant, Nederland

Soorten dieren: Honden
Service: Wassalon, Trimsalon

Dit pension bestaat niet (meer):


Overgenomen door een nieuwe eigenaar, is nu Britts hondenresort de Rimpelaar

Reviews:

Totaal aantal reviews:
19
Gemiddelde score:
5.8
Algemene Indruk:
6.4
Klantvriendelijkheid:
6.0
Diervriendelijkheid:
6.1
Indruk binnenverblijf:
6.6
Indruk buitenverblijf:
5.9
Hygiëne‎:
6.2
Ligging:
7.6
Prijs/Kwaliteit:
6.5

4.3
Algemene Indruk:2.6
Klantvriendelijkheid:1.5
Diervriendelijkheid:5.5
Indruk binnenverblijf:4.6
Indruk buitenverblijf:4.7
Hygiëne‎:4.6
Ligging:6.7
Prijs/Kwaliteit:3.9

Review geplaatst door

anoniem
Ik ken de De Rimpelaar nog van de vorige eigenaar. toen was alles fantastisch geregeld. Nu zit er een andere eigenaar.
Als je je honden aanmeld, krijg je snel reactie en dat je de helft aan moet betalen. Dit ook gedaan. En dat begrijp ik ook.
Helaas is een van onze honden overleden en heb toen een mail gestuurd met het bewijs. Je krijgt totaal geen reactie van hen. Toen de vraag of onze aankomende pup dan op de plek van de andere hond mocht.
Weer totaal geen reactie !!!!!!!!
Ik weet niet hoe vaak telefonisch kontakt gezocht. Steeds krijg je meteen de voicemail. een bericht ingesproken of ze mij kunnen bellen. Weer geen reactie!!!!!
Op allerlei tijden gebeld, wanneer ze open zijn en ook wanneer niet. Het maakt niet uit, je krijgt geen reactie!!!!!!!
Als ik ergens niet tegen kan dat er nergens op gereageerd wordt. Mijn geduld begon meer dan een week wel op te raken.
Uiteindelijk na zoveel appjes, telefoontjes, mails, weer een mail gestuurd met een annulering.
Toen kreeg ik snel een antwoord terug met condoleances en sterkte.
Maar dit doet mij niets als ze verder nergens op reageren.
Ja, je kan het druk hebben, maar je moet je administratie toch ook lezen en bijhouden?
Echt waardeloos!!!!!
Ook krijg je niet het totaal bedrag terug. Terwijl wij half maart geannuleerd hebben en pas in September op vakantie gaan.
Dan is er toch nog tijd zat om een andere hond te plaatsen, maar ja, wie wil zijn hond nou hier naar toe brengen?
Als je andere reviews leest, zijn ze ook niet zo super voor de dieren,( sterk vermagerd terug komen en dergelijke.

Voor ons is de Rimpelaar echt waardeloos hoe ze met mensen omgaan.
Ja zo kan ik ook een pension runnen van andermans geld.
Was deze review nuttig? +1

1.5
Klantvriendelijkheid:1.5

Review geplaatst door

, Periode: Februari 2023
Frans Schuurmans
Ga niet naar de Rimpelaar. Vandaag wilde ik mijn hond brengen naar de Rimpelaar. Ik had eerder een online reservering geplaats voor een dag en een middag. het tarief wat dan gehanteerd word is twee dagen: 36,-
Ik heb contact gezocht omdat ik dit wel een erg hoog bedrag vond, en ze gevraagd om de reservering te annuleren. In datzelfde bericht gaf ik aan dat ik een enkele dag wilde reserveren. Dat was ok.
Tot ik vandaag aankwam. De meneer in kwestie wist mij uit te leggen dat hij er niet van gediend was dat ik de reservering had geannuleerd en gaf aan dat ik vervolgens niet terecht kon. Erg vervelend. Vervolgens probeerde hij mij in een discussie ervan te overtuigen dat dit vaker was gebeurd en dat 'toch niet stond te jokken'. Kennelijk is hij gewend dat mensen dan zeggen ok en weglopen. In mijn geval vroeg ik hem dit aan te tonen. Wat blijkt; meneer heeft de feiten niet op een rij. Ik heb hem verteld dat hij dus wel stond te jokken. Ik mocht mijn hond nog wel achterlaten, maar dan voor 36,-
Mijn advies: Ga niet naar de Rimpelaar. Het wordt gerund door een onbeschofte geldwolf
Was deze review nuttig? +2

9.8
Algemene Indruk:9.7
Klantvriendelijkheid:9.9
Diervriendelijkheid:9.7
Ligging:9.8
Prijs/Kwaliteit:9.9

Review geplaatst door

Cher
Mijn hond heeft het er top gehad en gaat binnenkort weer.. ik lees in sommige reviews dat er niet gebeld kan worden en geen rondleiding gegeven wordt maar dat wil toch juist zeggen dat de mensen daar aan het doen zijn wat echt belangrijk is voor uw hond ! Ipv telefoontjes en appjes beantwoorden ,constant rond kijkende mensen schept onrust voor uw hond…wij brengen met gerust hart onze hond Annie haar lichaamstaal zegt ons genoeg !
Was deze review nuttig? +3

1.3
Algemene Indruk:1.0
Klantvriendelijkheid:1.0
Diervriendelijkheid:1.9

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2022
Laila TL
Helaas erg teleurgesteld over de service en een onbeschofte manier van communicatie (zie voorbeelden verder in dit bericht) van De Rimpelaar.

Wij hebben onze hond vorige week een weekje bij De Rimpelaar gebracht omdat ons reguliere pension vol zat. Wegens het plotselinge overlijden van onze (schoon)moeder in het buitenland en de lastigheid wegens het feit dat ik 6 maanden zwanger ben moesten wij de datum aanpassen voor de hond om naar de Rimpelaar te komen. Dit kon gelukkig. Helaas kan annuleren niet omdat je dan je aanbetaling kwijt bent.

De hond moest verder aan de medicijnen omdat hij was gevallen en mank liep. Dit kon de Rimpelaar toedienen tegen extra betaling. Helaas hebben wij de dure medicatie niet terug gekregen bij ophalen. Toen ik hier later achter kwam en vroeg of ze dit naar ons op konden sturen omdat wij op 1,5 uur rijden wonen, werd ons een tikkie van 7,25 gestuurd. Ik vroeg of het mogelijk was de kosten te delen, aangezien het me lijkt dat het hun verantwoordelijkheid is om alles klaar te zetten als een hond wordt opgehaald. Het antwoord hierop was "Nee daar kunnen we niet aan beginnen. U kunt er ook zelf een beetje in meedenken he?" We kregen hierop een discussie op de app waarop ik uiteindelijk aangaf een review achter te gaan laten over deze manier van benaderen. Het antwoord was "Zou ik niet doen." met een dreigement dat ons chatgesprek online zou worden gezet als ik dit wel zou doen. Reden genoeg voor mij om juist dit onbeschofte gedrag kenbaar te maken aan andere mensen die twijfelen over dit pension.

Of het verder goed is gegaan met de hond daar? Ik denk het, maar zeker weten doe ik het niet. Bij aankomst krijg je geen rondleiding en hoor je alleen maar enorm veel honden blaffen en janken. Het was voor ons belangrijk te weten hoe het met de hond ging omdat hij aan de medicatie zat. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en per app en mail wordt er pas na een aantal dagen en na een reminder kortaf gereageerd.

Onze hond komt hier niet meer terug, al is het maar wegens de respectloze mensen die hier werken.
Was deze review nuttig? 0

1.7
Diervriendelijkheid:1.7

Review geplaatst door

anoniem
Ongeacht dat wij niet eerst het pension zelf konden beoordelen en rond mochten kijken had ik best wel goede recensies van kennissen gekregen. Bij het wegbrengen hebben wij niet eens tijd gekregen om vragen te stellen, er werd uitgelegd hoe er betaald moest worden en de honden werden gelijk meegenomen. Mijn honden zijn hier een week gebleven en een van de twee is heel angstig en bang teruggekomen. Toen ze ons zag begon ze te piepen en keek ze steeds naar de vloer en niet naar ons, bij het slapen trilt ze wat ze normaal niet deed en bij elk hard geluid wat ze hoort of wanneer iets op de grond valt kruipt ze onder de tafel met haar staart tussen haar bennen. Dit gedrag heb ik nooit bij haar gezien en het is heel opvallend dat ze dit vertoont na dat ze bij dit pension is geweest. Ik breng mijn honden hier dus NOOIT maar dan ook echt NOOIT meer naartoe..
Was deze review nuttig? +3

8.7
Algemene Indruk:8.8
Klantvriendelijkheid:8.9
Diervriendelijkheid:8.9
Indruk binnenverblijf:8.5
Indruk buitenverblijf:8.4
Hygiëne‎:8.9
Ligging:8.0
Prijs/Kwaliteit:9.1

Review geplaatst door

, Periode: Maart 2017
klooster nieuwkerk goirle bv
we brengen nu sinds een jaar of 1,5 onze honden regelmatig naar dit pension. We brachten ze eerst naar een ander pension en daar gingen ze met de staart tussen de benen naartoe en kregen we ze vaak beroerd terug. Sinds we bij de Rimpelaar zitten is het niet meer erg om de honden weg te brengen, ze zijn enthousiast en blij als ze binnenkomen. Ze zien er fantastisch uit als ze mee naar huis komen en het voelt alsof ze op vakantie mogen. Voor ons geen ander hondenpension meer, dan rijden we maar wat verder :-).
Was deze review nuttig? +13

Andere pensions in de buurt van Molenschot