Dierenpension Velemans, Oeffelt

9 bezoekers hebben een review geplaatst en 22 personen hebben een stem uitgebracht voor Dierenpension Velemans.

Dierenpension Velemans

Heide 13
5441 PR Oeffelt
Noord-Brabant, Nederland

Telefoon: +31 (0)485-361965
KvK: 16042004


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen

Soorten dieren: Honden, Katten
Service: Trimsalon
Diversen: Lid van Dibevo, Stichting Dierbaar

Openingstijden:


Dagelijks:
09.00 - 12.00
18.00 - 19.00

1e Kerstdag gesloten

Reviews:

Totaal aantal reviews:
9
Gemiddelde score:
5.3
Algemene Indruk:
5.2
Klantvriendelijkheid:
4.8
Diervriendelijkheid:
4.6
Indruk binnenverblijf:
4.3
Indruk buitenverblijf:
5.4
Hygiëne‎:
5.0
Ligging:
6.3
Prijs/Kwaliteit:
4.5
Plaats een review

2.0
Algemene Indruk:1.0
Klantvriendelijkheid:1.0
Diervriendelijkheid:3.4
Indruk binnenverblijf:1.3
Indruk buitenverblijf:1.8
Hygiëne‎:1.1
Ligging:5.5
Prijs/Kwaliteit:1.0

Review geplaatst door

Rosanne Mengerink
Onze hond is hier 1x geweest. Nou ze weten niets over je hond te vertellen als je haar komt ophalen. Ook was ze graat mager en moest ze hoesten. Ze was ook heel onrustig en angstig toen ze thuis kwam. Heeft weken geduurd voordat ze zichzelf weer was.
Ze had ook eigenlijk voeding bij die ze speciaal krijgt. Nou toen we haar kwamen ophalen waren ze het kwijt en keken echt zo van ik weet niet waar je het over hebt dus waarschijnlijk heeft ze nooit haar eigen extra aanvulling gehad kwa voeding!

Ze stampen de hokken vol om maar zoveel honden tegelijk op te vangen. En als je wilt annuleren krijg je je aanbetaling niet terug. Je wordt zo onvriendelijke behandeld!
Zoek als je blieft verder want je hond is meer waard dan dit
Was deze review nuttig? 0

7.7
Algemene Indruk:7.3
Klantvriendelijkheid:8.2
Diervriendelijkheid:8.2
Indruk binnenverblijf:7.4
Indruk buitenverblijf:7.4
Hygiëne‎:8.2
Ligging:7.7
Prijs/Kwaliteit:7.3

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2020
Inge Post
Wij brengen onze honden er al ruim 20 jaar naar toe. Al onze honden die we in de afgelopen jaren gehad hebben gingen kwispelend daarheen en kwamen kwispelend thuis. Nooit geen problemen gehad dat de hond niet vrolijk was.
Was deze review nuttig? +2

5.6
Algemene Indruk:6.0
Klantvriendelijkheid:6.0
Diervriendelijkheid:5.0
Indruk binnenverblijf:3.0
Indruk buitenverblijf:5.9
Hygiëne‎:4.9
Ligging:7.0
Prijs/Kwaliteit:7.0

Review geplaatst door

, Periode: Juli
mar kus
Het is een gewone kennel, maar wel erg groot. Ik geloof niet dat de honden veel aandacht krijgen, het is een verdienstelijk verdienmodel. Hond had diarree bij terugkomst en er stond geen mandje in het hok. Het stonk verschrikkelijk toen ik ze kwam ophalen. Misschien is het beter voor de kwaliteit als er niet zo veel honden geplaatst worden. Zo te zien hadden de katten het beter.
Was deze review nuttig? +2

1.0
Algemene Indruk:1.0
Klantvriendelijkheid:1.0
Diervriendelijkheid:1.0
Indruk binnenverblijf:1.0
Indruk buitenverblijf:1.0
Hygiëne‎:1.0
Ligging:1.0
Prijs/Kwaliteit:1.0

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2016
anoniem
Hond, vrijdag, na een week opgehaald. Men gaf aan dat hij een klein plekje op zijn heup had. Bij thuiskomst maakte de hond een zieke indruk, stonk, de strontvliegen vlogen om hem heen, zat onder de klitten, vieze oren, kon nauwelijks lopen, etc. etc. Eerst pension gebeld om navraag te doen. 6 keer doorverbonden, verschillende mensen aan de lijn. Waarvan er een meteen zei dat wij de hond met klitten gebracht hadden. Uiteindelijk de eigenaar aan de lijn, die meteen begon te schelden en toen ik aangaf naar de dierenarts te gaan, werd de hoorn erop gegooid. Onmiddellijk door naar de dierenarts. De dierenarts constateerde een hotspot van meer dan 10 cm, hond liep kreupel en leek inderdaad behoorlijk ziek. Nu allerlei medicijnen. Hond ligt echt doodziek in huis, zo hebben we onze hond nog nooit meegemaakt. We zijn helemaal van slag.
Voorgaande was vrijdagavond. Zaterdag opnieuw naar een dierenarts, hond ligt permanent te piepen en janken vermoedelijk van de pijn. Heeft een vrijwel afgescheurde nagel en kan niet op zijn poten staan. Dierenarts heeft de nagel verwijderd en aangegeven dat we maandag het beste naar onze eigen dierenarts kunnen gaan om te zien wat er met de poten/heupen van de hond is. Hond moet door ons al piepend opgetild worden. Loopt 25 meter plast een beetje en kruipt dan bijna terug naar huis. We hebben een 11 - jarige hond weggebracht, maar een 11 - jarige hond die nog regelmatig als puppy rond dolde door de tuin. Er is werkelijk niets van hem over. We hebben nu een hele oude hond terug na een week, waar ik mijn hart voor vasthoud wat het advies maandag van onze eigen dierenarts gaat worden???
Was deze review nuttig? -4

2.0
Algemene Indruk:3.0
Klantvriendelijkheid:3.1
Diervriendelijkheid:0.3
Indruk binnenverblijf:2.0
Indruk buitenverblijf:3.1
Hygiëne‎:1.1
Ligging:3.0
Prijs/Kwaliteit:0.4

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2015
boze verdrietige familie
Onze hond kwam hier 13 jaar en we waren er altijd erg tevreden over. Totdat we haar gisteren na twee weken vakantie weer ophaalde. Ze was helemaal afgezwakt (en letterlijk graatmager) en kon bijna niet meer op haar poten staan. Het enige wat onze lieve dierenvrienden van Velemans ons konden vertellen was dat ze blij waren dat we haar kwamen ophalen want ze maakten zich 'zorgen'. Ons lief hondje had medicatie bij maar bij thuiskomst kwamen we erachter dat haar flesje oordruppeltjes tot onze verbazing nog gewoon GESLOTEN was! Verder had ze ook pillen voor haar hart en had ze pijnstilling. De vraag is of ze die wel heeft gehad want eten deed ze bijna niet meer. Tot ons grote verdriet hebben we haar dan ook vanmorgen moeten laten inslapen.. Ze was uitgedroogd en had uitvalverschijnselen. Graag hadden wij gezien dat ze contact met ons opgenomen hadden voor eventueel consult met de dierenarts.. De beloofde zorg van Velemans is dus netjes gezegd uitgebleven.

HEEL ERG BEDANKT VELEMANS OEFFELT!
Was deze review nuttig? +3

9.0
Algemene Indruk:9.0

Review geplaatst door

, Periode: Juni 2015
Familie Custers
Al meer dan 25 jaar gaan onze honden enkele malen per jaar logeren bij Velemans. tot grote tevredenheid. Het pension wordt gerund door dierenliefhebers, dat zie en voel je aan alles. Vooral de heerlijke buitenruimte is zo fijn voor de beesten.
De honden gaan er graag naar toe en gelukkig ook weer graag mee naar huis. Fijn om zo'n betrouwbaar adres voor onze viervoeters in de buurt te hebben. Zo kunnen wij af en toe met een gerust hart op vakantie.
Familie Custers, Malden
Was deze review nuttig? +3
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Andere pensions in de buurt van Oeffelt