Kattenhotel Dotje, Gemeente Oudewater

191 bezoekers hebben een review geplaatst voor Kattenhotel Dotje.

Alle kamers verwarmd! de meeste met vloerverwarming, allen met buitenverblijf.
3 kamers speciaal ingericht voor poezen met dieet en/of medicatie, para-veterinair.
aanwezig.
1 kamer, de geranium is speciaal voor onze oudere gasten.
6 V.i.C kamers ( very important cats ) die buiten het hoogseizoen kunnen worden ingezet voor individueel verblijf ( meerprijs )
ziekenboeg en quarantaineverblijf aanwezig.
Trimsalon aanwezig. ( kattentrimsalondotje.nl )
eigenaresse en medewerkster hebben opleiding kattengedragstherapeute.

Kattenhotel Dotje

Ruige Weide 25
3421 TH Gemeente Oudewater
Utrecht, Nederland

Telefoon: +31 (0)348-564035
Bgg: +31 (0)6-23820600
Fax: +31 (0)348-563024
KvK: 50177613


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezenSoorten dieren: Katten, Konijnen, Knaagdieren, Vogels
Service: Wassalon, Trimsalon, Dagopvang, Haal- en brengservice, Fokker, Gedragstherapie
Diversen: Lid van Dibevo

Openingstijden:


september t/m juni:
alleen op afspraak

juli en augustus:
Maandag t/m Vrijdag:
11.00 - 12.00
13.30 - 17.00

Zaterdag:
10.30 - 12.00
13.30 - 15.00

Zondag:
11.00 - 12.00

Reviews:

Totaal aantal reviews:
191
Gemiddelde score:
9.3
Algemene Indruk:
9.3
Klantvriendelijkheid:
9.5
Diervriendelijkheid:
9.5
Indruk binnenverblijf:
9.2
Indruk buitenverblijf:
9.3
Hygiëne‎:
9.3
Ligging:
9.1
Prijs/Kwaliteit:
9.2
Plaats een review

9.7
Algemene Indruk:9.8
Klantvriendelijkheid:9.7
Diervriendelijkheid:9.7
Indruk binnenverblijf:9.7
Indruk buitenverblijf:9.6
Hygiëne‎:9.7
Ligging:9.7
Prijs/Kwaliteit:9.8

Review geplaatst door

Tanja
Al meerdere malen zijn onze katjes bij Dotje 'op vakantie' geweest en altijd tot volle tevredenheid! Als het even kan laten we onze katjes tijdens het verblijf ook trimmen. Ook deze keer zagen ze er weer tip-top uit bij het ophalen. Ook is het fijn dat bij zowel wegbrengen als ophalen alle tijd voor je wordt genomen, heel prettig!
Was deze review nuttig? +2

9.9
Algemene Indruk:9.5
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: September 2020
Iris van der Meule
Plek waar het welzijn van de kat op nummer 1 staat.
Het was voor het eerst dat we onze kat sginx ( kruising bengaal-sacannah) naar een pension zouden brengen.
Heel fijn was dat ik op voorhand een rondleiding kon krijgen. Waar direct duidelijk werd dat elke kat welkom is en dat ze het welzijn van de kat op nummer 1 zetten.
De kamers hebben een huiskamergevoel en de katten hebbem zat plek om de klauteren of om hun rust te nemen, wat ook fijn was om te zien dat ze ook lekker naar buiten kunnen wanneer ze het willen. Eigenlijk is het een plek waar een kat lekker kat kan zijn. Echt een aanrader en waar we onze kat de volgende keer weer graag naartoe brengen
Was deze review nuttig? +2

9.9
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:9.9
Indruk buitenverblijf:9.8
Hygiëne‎:9.9
Ligging:9.8
Prijs/Kwaliteit:9.8

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2020
Boudewijn
Het Kattenhotel is echt super leuk, professioneel en voorzien van de beste, gekste, leukste kamers, speeltjes, ruimten en ligging. Echt een paradijs voor je kat. Ik heb Domi en Pluisje, (mijn beste maatjes al 8 jaar) voor het eerst ondergebracht bij het hotel. Ik dacht een vakantie is wel op zijn plaats dus de katten gaan niet bij een vriend)in), niet een huis verzorger maar echt 24/7 in een hotel tussen alle andere katten die gelijk vrienden maken en helemaal thuis zijn daar. Het was zo leuk dat ze volgens mij denken hier thuis op vakantie te zijn en wachten wanneer ze weer naar het hotel kunnen! 100% aanrader, goed betaalbaar, liggend in het prachtige landelijke Oudewater. Hele fijne mensen waar ik graag mijn kat aan toe vertrouw. Bedankt voor alle goede zorgen, en ik ben klant voor het leven. Chapeau!
Was deze review nuttig? +2

9.2
Algemene Indruk:8.7
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:8.9
Indruk buitenverblijf:8.9
Hygiëne‎:9.7
Ligging:9.0
Prijs/Kwaliteit:8.5

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2020
Roy Horich
Onze Maine Coons Diego & Bradley hebben dit jaar hun vakantie voor het eerst doorgebracht in Kattenhotel Dotje. Na een aantal jaren niet in een hotel te zijn ondergebracht is ze dit zeer goed bevallen. De ligging van het hotel acht ik zeer positief, voor de baasjes misschien in de spreekwoordelijke "middle of nowhere" maar voor de katten juist een uiterst relaxte omgeving. De grootte van de omvang is ook een groot pluspunt. Niet is er alleen voor iedere soort / type kat een geschikt verblijf, maar er is dus vrijwel ook altijd plek. (Ik ben bij dotje uitgekomen na 3! nee's van andere hotels dichter bij mij in de buurt).
Gijs, Marinka en hun gehele team zijn zeer gastvrij en professioneel, ook op het gebied van verzorging, zoals vacht & voeding. Dotje is dus meer dan slechts een slaapplaats. Heel fijn dat ik eerst gewoon even langs kon komen om kennis te maken en een rondleiding te krijgen. Al snel trek je dan de conclusie dat je katten bij Dotje in goede handen zullen zijn. De grootte hoeveelheid documentatie die je meekrijgt en ook goed ingevuld weer moet doen toekomen wekt de indruk dat alles zeer formeel is. Ik kan zeggen, voor het welzijn van je kat is dit ook zo. Maar dit komt omdat Dotje uw kat van de allerbeste verzorging wil kunnen voorzien dus ja alle (medische) info is gewoon een must. Voor de rest is de sfeer bij Dotje juist informeel en klantvriendelijk te noemen, familiar zelfs. Het team bij Dotje staat altijd voor je klaar om je uitleg te geven, updates te geven over de verblijfservaring van uw katten en niet alleen binnen kantoortijden, het team is zeer flexibel en denkt met de eigenaren mee.
Direct na thuiskomst waren Diego & Bradley weer meteen in hun thuismodus alsof ze niet waren weggeweest. Voor mij het bewijs dat het verblijf bij Dotje hen is bevallen.
Reactie van Kattenhotel Dotje:
Dank je wel Roy, ik ben erg blij met je beschrijving, dit is precies wat we zijn en willen uitstralen, Kattenhoteldotje waar zorg nog echt verzorgen is.
Was deze review nuttig? +3

9.8
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:9.8
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:9.9
Indruk buitenverblijf:9.8
Hygiëne‎:9.8
Ligging:9.2
Prijs/Kwaliteit:9.6

Review geplaatst door

, Periode: April 2020
Chantal Schluep
Mijn katten zijn hier nu voor de 4e keer een aantal weken geweest. Alles is prima in orde. Katten zijn relax als ik ze ophaal en zien er goed verzorgd. Veel deskundigheid, kamers en buitenverblijven zijn ruim en voor de katten speels door alle boomtakken en verschillende rustplekken.
Was deze review nuttig? +3

10.0
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:10.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Augustus 2019
Jaap Marsman
Vanwege emigratie naar Hong Kong waren wij op zoek naar een tijdelijk verblijf voor onze twee 15-jarige katers. Een rondgang op internet bracht ons bij Dotje en we hadden snel een afspraak staan om het kattenhotel te bezichtigen.

Gijs en Marinka en hun medewerkers zijn kattenliefhebbers in hart en nieren en dat merk je. De zorg en aandacht voor onze twee katten is voor het gehele verblijf (twee maanden lang) geweldig geweest.

Het ontzorgen door Dotje voor al het werk rondom de emigratie, de papieren, de tocht naar de NVA, het brengen naar Schiphol... ze hebben alles voor ons gedaan, samen met een zeer betrouwbare partij. Tezamen hebben ze ons van elke stap op de hoogte gehouden.

De foto-updates vanuit het pension waren een enorme geruststelling terwijl wij aan de andere kant van de wereld ons leven weer op aan het bouwen waren.

Inmiddels zijn de katten veilig overgevlogen en wonen we met z'n allen in een mooi appartement in Hong Kong. Met dank aan Dotje!
Reactie van Kattenhotel Dotje:
Review posted by Jaap Marsman, Period: August 2019
Jaap Marsman Due to emigration to Hong Kong, we were looking for a temporary stay for our two 15-year-old males. A tour on the internet brought us to Dotje and we quickly had an appointment to visit the cat hotel.

Gijs and Marinka and their employees are cat lovers in heart and soul and you notice that. The care and attention for our two cats has been great for the entire stay (for two months).

Relieving Dotje of all the work related to emigration, the papers, the trip to the NVA, bringing to Schiphol ... they have done everything for us, together with a very reliable party. Together they have kept us informed of every step.

The photo updates from the guesthouse were an enormous reassurance while we were rebuilding our lives on the other side of the world.

In the meantime the cats have flown in safely and we all live together in a nice apartment in Hong Kong. Thanks to Dotje!.

Jaap bedankt! your welcome.
Was deze review nuttig? +1
Plaats een review
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Andere pensions in de buurt van Gemeente Oudewater