te weinig beoordelingen
Bert en Bink, Waddinxveen

2 bezoekers hebben een review geplaatst en 3 personen hebben een stem uitgebracht voor Bert en Bink.

Bert en Bink

Staringlaan 14
2741GC Waddinxveen
Zuid-Holland, Nederland

Telefoon: +31 (0)182-769266


Javascript moet aanstaan om dit e-mailadres te kunnen lezen


Soorten dieren: Honden, Katten
Service: Wassalon, Trimsalon, Dagopvang, Hondentrainingen, Asiel
Diversen: Lid van Dibevo

Openingstijden:


Maandag t/m zaterdag:
07:00 - 18:00

Uw huisdier halen of brengen op andere tijden in overleg.

Reviews:

Totaal aantal reviews:
2
Gemiddelde score:
7.6
Algemene Indruk:
8.8
Klantvriendelijkheid:
5.7
Diervriendelijkheid:
5.7
Indruk binnenverblijf:
8.8
Indruk buitenverblijf:
7.3
Hygiëne‎:
8.8
Ligging:
7.8
Prijs/Kwaliteit:
8.3
Plaats een review

5.3
Algemene Indruk:7.5
Klantvriendelijkheid:1.3
Diervriendelijkheid:1.3
Indruk binnenverblijf:7.5
Indruk buitenverblijf:4.5
Hygiëne‎:7.5
Ligging:6.5
Prijs/Kwaliteit:6.5

Review geplaatst door

, Periode: Juli 2018
Marjon van den Broek5
Bert&Bink bestaat nog niet zo lang. Wij kwamen er als één van de eerste klanten. Heel aardig waren ze toen, alles was mogelijk. Wat mij steeds al opviel en verontruste was dat ze weinig over katten schenen te weten. De eigenaar had net een cursus afgerond en was daar heel trots op. Gevoel voor de dieren was er niet echt, ook niet bij de meisjes/jongens die er werken. Eén van de twee katten sproeit door stress, dat probleem is bekend. Door de kat voldoende aandacht te geven voelt hij zich veilig en wordt het minder. Op een gegeven moment kwamen we de katten weer brengen voor een weekendje en hadden ze het hele hok gestript, 'out of the blue' hoorden wij dat onze sproeikat bij het vorige bezoek een medewerker had ondergesproeid en de meubels doorweekt waren van het sproeien (bij het ophalen hadden ze dit toen niet verteld). Alles hadden ze moeten schoonmaken en ja dat vinden wij natuurlijk ook helemaal niet leuk. De eigenaresse had het over chemisch castreren, dat had haar zus ook laten doen bij een kat, terwijl er een dierenarts aan huis is hebben ze dit niet aan die dierenarts gevraagd. Bij navraag aan onze eigen dierenarts blijkt dit helemaal niet te bestaan. Onze katten zijn 'fysiek' gecastreerd en dat is ook chemisch, geen hormoon aanmaak! Weer een blijk van onkunde door Bert&Bink. Doordat het hok helemaal gestript is hadden de katten ook geen enkele plek om klimmen en/of te verstoppen. Hoe kun je sproeien nu makkelijker verergeren dan de plek onveilig te maken.
Om toch van het sproeien af te komen heeft de kat van de dierenarts het middel Zylkène gekregen. Elke avond door zijn nat voer wordt de inhoud van een capsule gemengd. We zijn hier een maand voor de zomeropvang van 3 weken mee begonnen. Volgens de dierenarts zou het best kunnen zijn dat het sproeien niet meer terug zou komen als wij hier na een maand of 3 mee zouden stoppen. De zomervakantie komt eraan, de katten worden weggebracht naar Bert&Bink met een pak nat voer en Zylkéne voor 3 weken. Op de Zylkène geschreven voor welke kat het is en hoe het het beste toegediend kan worden. Na 3 weken halen we ze weer op. Zylkène geven had op problemen gestuit omdat de kat het natte voer niet wilde eten.....dat is niet gek als er 24/7 brokjes in het hok staan. Ze konden er niet 3 kwartier bij gaan zitten (geeft aan hoeveel aandacht de katten hebben gekregen). Ze konden ook niet zelf bedenken om de brokjes 's avonds weg te halen zodat de kat 's morgensvroeg wel honger heeft en zijn nat voer met medicijn opeet. Ook had ik 30 pillen meegegeven waarvan er 23 gebruikt zouden moeten worden, bij ophalen waren er nog 13 pillen over.....ze hebben dus ook niet elke dag gegeven, maar het natte voer was wel op(??) Daarnaast werd ons te kennen dat we niet meer welkom waren. De eigenaar zei "ze sproeien nog steeds", terwijl er maar 1 sproeit......ze weet niet eens wie er sproeit en wij kunnen ten eerste niet controleren of dat klopt en ten tweede had onze sproeikat niets dat ook maar enigszins de stress zou kunnen verminderen (aandacht van mensen en een leuk hok met terugtrekplekjes).
Het is duidelijk dat ze na een jaar genoeg katten hebben voor hun kattenparadijs en dat de katten die extra aandacht nodig hebben geweerd worden. De liefde voor het dier is ver te zoeken daar.
Dus heb je een kat die medicijnen nodig heeft dan is dit duidelijk niet de plek. Deze plek is alleen leefbaar voor katten die in grote groepen kunnen leven en geen menselijke aandacht nodig hebben.
Was deze review nuttig? +4

9.9
Algemene Indruk:10.0
Klantvriendelijkheid:10.0
Diervriendelijkheid:10.0
Indruk binnenverblijf:10.0
Indruk buitenverblijf:10.0
Hygiëne‎:10.0
Ligging:9.0
Prijs/Kwaliteit:10.0

Review geplaatst door

, Periode: Oktober 2017
anoniem
Prettige en persoonlijke ontvangst. Ruime en schone entree. Ruime verblijven met klimpalen, mandjes en speeltjes. Katten krijgen veel aandacht. Elke dag op de hoogte gehouden met berichten en foto's.
Was deze review nuttig? 0
Om spam en laster tegen te gaan is het alleen mogelijk om een review te plaatsen als je bent ingelogd.

Klik hier om in te loggen »

Zijn de gegevens van dit pension niet correct? Of heb je aanvullingen?

Ben jij de eigenaar van dit pension?

Andere pensions in de buurt van Waddinxveen